İl trafik komisyonu tarafından ücretli parkın kaldırıldığı Eski Bolu Caddesinde park yasağı başladı. Ancak bu yasağa uyan yok.
Eski Bolu Caddesi, Eski belediye ile yeni belediye arasında bulunan mevkiide ücretli park uygulaması yapıldığında uzun süre parkın önüne geçilirken ücretli parkın kaldırılmasıyla birlikte park eden araçlar akşama kadar kaldırılmadığı için esnaflar sıkıntılı.
Çevrede bulunan esnaflar il trafik komisyonu bir kara alıyor uygulamaya konuluyor ardından takibi yapılmadığı için karmaşa başlıyor.
Biz esnaflar zaten işsizlikle boğuşuyoruz birde işyerlerimizin önüne vatandaş aracını park ediyor nasıl olsa ücretsiz diye akşama kadar gelip almıyor alışveriş yapmak için gelenler ise park yeri olmadığı için ikinci sırada park yasak bu nedenle gidiyorlar buda işlerimizi olumsuz yönde etkiliyor.
Esnaflar gün içinde trafik ekipleri zaman zaman gelip park yasağı duyurusunu yapıyor ve gidiyor sonra yeniden doluyor bulvar caddesinin köşesinden itibaren eski belediye köşesine kadar alışveriş yapmak için gelen araçlara park edecek yer yok.
Bu nedenle il trafik komisyonu aldığı kararı bir kez daha gözden geçirip yeniden ücretli park uygulaması başlatsın veya uzun süre park eden araçlara gerekli ceza uygulansın bizler bunu bekliyoruz dediler