Vali Adnan Yılmaz Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında yaşlıların toplumla bütünleşmesini sağlamak gerektiğini belirti.
Yılmaz, “ Bizlerin ve içinde yaşadığı toplumun gelişmesi uğruna yıllarını tüketen, hayat rehberlerimiz yaşlılarımıza hak ettikleri değerin verilmesi toplumsal bir görevdir.Yaşlılarımızın sorunlarını anlamak, onların yaşamlarını güvenli ve huzurlu olabilecekleri bir ortam içerisinde sürdürmelerini sağlamak Sosyal Hukuk Devletin görevidir. Yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram ise 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Dünya Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla yayınladığı mesajında , Yaşı ilerlemiş kişilerin milletin onuru olduğunu söylediği mesajında, “Yaşlıların toplumdaki yeri ve önemini bir kere daha hatırlayarak, onları sadece yılın bir günü veya bir haftası değil, onların toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlanmaları gerektiğinin daha önemle vurgulanması için ilan edilen önemli bir haftadır Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.” İfadelerini kullandı.

Haber:H. İŞCAN