Düzce Belediyesi'nin Orman İşletme'den kiralayarak Kent Park'a dönüştürdüğü alanda artık bir tuvalet olacak. 11 dönümlük alan içinde oluşturulan ve 22 Kasım 2013 tarihinde dönemin Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından şehre kazandırılan ´Düzce Belediyesi Kent Parkı´nda vatandaşların en sık dile getirdiği eksiklik olan tuvalet ihtiyacı üzerine ekipler yeniden inşa ve tadilat için harekete geçiyor.

Düzce Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Belediye bünyesinde işletilen Kent Park’taki WC talebi üzerine Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ön hazırlıklar ve yer tespitinin ardından kısa bir süre içinde WC inşasının tamamlanması öngörülüyor. Vatandaşların yoğun taleplerinin değerlendirildiği alanda önemli bir ihtiyaç olan WC’nin yapımı için çalışmalar bir hafta içinde başlayacak." denildi.

Öte yandan Kent Park'ta vatandaşların kullanabileceği bir tuvaletin olmaması uzun süredir halkta rahatsızlığa ve tepkilere neden oluyordu. Kullanabilecekleri bir tuvalet olmadığı için bu ihtiyacı WC olan en yakın noktalarda giderdiklerini ifade eden parka gelen vatandaşlar, “Paralı olsun yeter ki olsun!” diyerek çözüm beklediklerinin dile getirmişti.



Haber; C. ÜSTÜNER