BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düştüğü öğrenildi.Ajanslardan geçen ilk bilgilere göre, helikopterin Yozgat'a iniş sırasında düştüğü aralarında Muhsin Yazıcıoğlu olduğu 6 kişinin yaralı olduğu öğrenildi.

Jandarma yetkilileri, Göksun-Çardak arasında asker, korucu ve vatandaşlar arama yapıyor. Helikoptere ulaşılamadı, bölgede fırtına başladı.

Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşen ve içinde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin düştüğü bölgeyde olumsuz hava koşulları nedeniyle sivil helikopterlerin yerine, askeri helikopterlerin arama kurtarma çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında Hacı Ömerli Köyü mevkisinde düştüğü belirlenen helikoptere ulaşılması için sürdürülen çalışmalar, hava koşulları ve arazi şartları nedeniyle olumsuz etkileniyor.

Bu arada, İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş'tan 15 kişilik arama kurtarma ekibinin olay yerine sevk edildiğini bildirdi.

Kazanın ardından kazayla ilgili değişik açıklamalarda geliyor. Bu açıklamaların arasında yaralıların bulunduğu, uçaktakilerin hayatını kaybettiği ile uçaktakilerin hepsinin yaralı olduğu ve hastanelere kaldırıldığı yer alıyor. Son bilgilerde helikopteri arama çalışmalarının devam ettiği.