Düzceli 200 öğrenici için, Şehrazad Künefe’de yemek programı düzenlendi. İşletme sahibi Abdullah Taş tarafından düzenlenen programa Düzce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım ve İl Koordinasyon Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin de katıldı. Düzce’nin çeşitli okullarından getirilen çocuklarla yakından ilgilenen Keskin ve İl Koordinasyon Kurulu Üyeleri, masa masa gezip isteklerine kulak verdi.



“200 çocuğumuz var burada”

Düzce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Zeki Yıldırım yemek programında Öncü Haber’e özel açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: “Biz bu projeyi 5395 sayılı “Çocuk Koruma Kanunu” kapsamında düzenledik. İki ayda bir toplanan İl Koordinasyon Kurulu toplantılarımıza Valimiz Dr. Zülkif Dağlı başkanlık ediyor ve onun koordinesinde böyle bir proje düzenledik. Niyetimiz çocuklar ile hiç karşılaşmamış ama çocuklar hakkında karar veren bu kurul üyelerinin çocuklarımız ile tanışmasını sağlamak. Koordinasyon Kurulunda Emniyet Müdürlüğü, Jandarma, Denetimli Serbestlik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR ve SGK gibi devlet kurumlarından arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlar bugün bizler ve çocuklar ile beraberler. 200 çocuğumuz var burada şuan. Çocuklarımız Milli Eğitime bağlı okullardan buraya geldi. Aziziye, Beyciler ve Azmimilli gibi mahallelerdeki okullardan geldi.”



“Çocuklarımız ile ilgili farklı çalışmalarımız da olacak”

Milli Eğitim Müdür Murat Yiğit organizasyonu gerçekleştiren işletme sahibi Abdullah Taş’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren, çocuklarımızı bu güzel günde bir araya getiren işletme sahibi Abdullah Taş’a  çok teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımız ile ilgili Düzce Valiliği, Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlü ortak bir çalışma yürütüyoruz. Tabii böyle bir projenin başlangıcında işletme sahibi Abdullah Taş’ın bu organizasyonu gerçekleştirmesi bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız bizler ile bir araya geldi. Daha sonra bu çocuklarımız ile ilgili farklı çalışmalarımız da olacak. Çeşitli piknik etkinlikleri, tarihi ve turistik geziler düzenleyeceğiz. Ev ve okul ortamlarını yakından  takip edeceğiz. Çocuklarımızın hem eğitim ve öğretim faaliyetleri hem de sosyal yaşantı faaliyetlerini zenginleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”
 
 
 
“Bu tip projeler olduğunda biz her zaman varız ve destekleriz”
İşletme sahibi Abdullah Taş böyle organizasyonları daha sık yapmak istediğini belirterek şunları söyledi: “Buraya yerleşeli iki buçuk oldu. Buraya geldiğimiz için çok memnunuz. Düzce halkı ile iç içe bir birlikteliğimiz oldu. Bugün de burada çocuklarımız ile birlikte bir yemek programı düzenledik. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu projeleri daha sık yapacağız. Burada 200 çocuğu görünce kendi çocukluğum aklıma geldi. Bizde emekçi insanlarız. Emeklerimiz ile büyüdük. Bu projelerin olması çok güzel bir şey. Bu tip projeler olduğunda biz her zaman varız ve destekleriz.”