Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, merkeze bağlı mahalle muhtarları ile Aydınpınar Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Düzenlenen yemekli toplantıya Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam ve başta Muhtarlık İşleri olmak üzere ilgili birim müdürleri ile personelleri de katıldı.

"Bizim için yeni dönem başlayacak"

Mahalle muhtarlarının beklenti ve taleplerini dinleyen Başkan Ay, “Her zaman söylediğim gibi mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımız olan muhtarlarımızla yaptığımız istişareler çalışma planımıza ışık tutuyor. Bu anlamda bu gibi toplantılara büyük önem veriyoruz. Her mahallemizin temsilcisi de bizi kırmayıp bu davetimize icabet etmek için çabalıyor, teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi şu an TEM Otoyol Bağlantısı ve çevre alt yollarının 12 Kasım'a yetişmesi için çalışıyoruz. Bütün yoğunluğumuzu buraya verdik. Şehir merkezinin otoyol ile direkt bağlantısı sağlandığında inanıyorum ki bizim için yeni dönem başlayacak. Mahalle muhtarlarımız da bu süreçte bize destek oldu. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan bağlantı yolunu yerinde anlattı

Başkan Ay yapılan istişare toplantısının ardından muhtarlarla, TEM Otoyol Bağlantısı'nda devam eden çalışmaları inceledi. Burada muhtarlara çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Dursun Ay, ekiplerin çalışmaya devam ettiğini belirtti.

"Düzce gelişiyor, Düzce büyüyor"

Yolun 12 Kasım’a kadar trafik akışına hazır hale getirileceğini söyleyen Başkan Ay, Azmimilli Mahallesi'nin iki yakası arasında yaya ulaşımının da kolay sağlanması için merdiven ve yaya geçitlerinin de yapıldığını belirtti. Muhtarlar Derneği Başkanı Mensu Bilgin ve mahalle muhtarlarının tüm sorularını yanıtlayan Başkan Ay “Depremin yıldönümünde Düzce’nin büyük hayallerinden birini daha vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız inşallah, Düzce gelişiyor, Düzce büyüyor.” dedi.