Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 28 Eylül'de belediye meclis salonunda yapılan İnönü Parkı ihalesini 10 Ekim'de iptal etti.  
  
Mevcut müstecir Cahit Aydın'ın da talipliler arasında yer aldığı ihaleyi Can Otomotiv aylık 200 bin TL artı KDV ile kazanmıştı. 15 gün içerisinde belediye başkanının tasdik ya da iptal edilmesi gereken ihale için Başkan Ay, imzayı iptal yönünde atarken, iptal gerekçesi olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ihalenin incelemeye alınmasını gösterdi. İleri bir tarihte yeniden yapılmak kaydıyla iptal edilen ihale için henüz yeni bir tarih verilmedi. 

İptalin üzerinden 1 ayı aşkın süre geçerken, Cahit Aydın ile diğer taliplilerin tekrar katılması beklenen yeni ihalenin tarihi için gözler Düzce Belediyesi'nde...

Şehrin göbeğinde yer alması nedeniyle Düzceliler'in uğrak noktalarından biri olan ancak yiyecek- içeceklerin pahalılığı başta olmak üzere, halkın soluklanacağı bank olmaması da dahil bir çok noktada işletmecinin eleştirildiği park için yeni ihalede vatandaş odaklı şartların gündeme geleceği Başkan Ay'ın yaptığı açıklamalardan biliniyor. 

Haber: C. ÜSTÜNER