Memur-Sen Düzce İl temsilciliği Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaşıkoğlu, hükümetin uzlaşamadık diyerek Memur Sen’e kapıları kapatmadığını, hükümetin Memur-Sen’i dikkate aldığını söyledi.

Ziyaret sırasında 4+4+4 eğitim sistemi ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Kaşıkoğlu, Düzce’de prefabrik okulların kaldırılması gerektiğini, yeni proje ile eğitim kampüsleri yapılacağını belirtti.

Kaşıkoğlu, “ 4+4+4 Eğitim sistemi ile ilgili olarak Milli Eğitim bakanlığımızın bir dizi çalışmaları bulunuyor. Bu çalışmalar kapsamında Bakan yardımcımız ile görüştük. Kendisine Düzce’de ki sorunlarımızı ilettik. Bakanlığın başlattığı proje kapsamında ilk uygulama yapılacak yerlerden birinin Düzce olması için harekete geçtik. Düzce’de derslik konusunda hiçbir sıkıntımız bulunmuyor. Fakat Dersliklerin bulunduğu binalarda biraz sıkıntı yaşıyoruz. O sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Örneğin ben Kız Meslek Lisesinin o prefabrike olan binasında ders görmesinden hoşlanmıyorum. 99 yılını unutmak istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafında başlatılan bu proje kapsamında eğitim kampüsleri oluşturulacak. Yap işlet devret tekniği ile olacak. Kiralama sistemi olacak. Prefabrikleri ortadan kaldırmak istiyoruz. Bu nedenle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.

Haber; E. BEKTAŞ