Düzce Belediyesi’nin günler önce “Çıkarma yapılacak” diyerek duyurduğu Ankara ziyareti gerçekleştirildi.  

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay göreve başlamasının üzerinden geçen bir ayda gerçekleştirdiği icraatlar konusunda Bakan Özlü’yü bilgilendirmek için soluğu Ankara’da aldı. Ziyaret öncesi yaptığı açıklamada, “Ankara’da Düzce rüzgarını estirmek için ciddi hazırlıklar yapıyoruz.” diyen Başkan Ay, üst yönetimle birlikte hazırladığı dosyalarla başkentin yolunu tuttu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü makamında ziyaret eden Başkan Ay’a yardımcıları ile birim müdürleri eşlik etti.  

Ziyaret sırasında gerçekleştirilen toplantıya belediye heyetinin yanı sıra Düzce AK Parti Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir de katıldı. Ziyarette belediye eliyle devam eden çalışmaların yanı sıra hayata geçirilmesi planlanan projeler de Bakan Faruk Özlü’ye sunuldu.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan gerçekleştirilen toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak, devam eden ve yapılacak projeler hakkında istişarelere bulunulduğunu belirtti.

Haber: Ö. YILMAZ