Düzce Valiliği’nde düzenlenen protokol imza törenine; Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Selami Yıldız, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerif Demir, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Necdet Çiçek, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Acar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ercan Öztürk ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Düzce Valiliği Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile eğitim, araştırma ve danışmanlık konularında işbirliği protokolü imzaladı. Protokol; taraflar arasında ihtiyaca uygun eğitim programlarının hazırlanmasına ve yürütülmesine ilişkin hükümler; talepler doğrultusunda verilecek bilimsel ve akademik araştırma, eğitim ve danışmanlık hizmetleri, alt yapı ve öğrenci stajları ile ilgili tarafların sorumluluklarına ilişkin hükümleri kapsıyor.

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ise Düzce Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokolde; Düzce Üniversitesi tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personele yönelik lisansüstü programları başta olmak üzere ihtiyaçlara uygun eğitim programlarının hazırlanması ve yürütülmesine ilişkin hükümler ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’nın talepleri doğrultusunda yapılacak olan bilimsel ve akademik araştırma, danışmanlık hizmetleri, eğitim, uygulama ve staj faaliyetleri ile ilgili tarafların sorumluluklarına ilişkin hükümler yer alıyor.

Düzce Üniversitesi İşletme ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Düzce Valiliği Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında da işbirliği protokolü imzalandı. Protokol taraflar arasında eğitim, araştırma ve danışmanlık konularında işbirliği yapılmasına ilişkin genel çerçeve esaslarını düzenliyor.

Protokoller Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ilgili Fakültelerin Dekanları ve İl Müdürleri tarafından imzalandı. Protokoller, Düzce’nin eğitim ve araştırma başta olmak üzere birçok alanda gelişmesine katkı sağlayacak.