Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından Antalya’daki lüks bir otele hem tatile hem de seminere gönderilen muhtarlar, Düzce’ye dönüş yaptı. Ancak 4 gün boyunca Antalya’da katıldıkları seminerin dışında gezerek ve halaylar çekerek stres atan ve bunu sosyal medya hesaplarından da paylaşan muhtarlar, yapılan haber ve yorumlardan rahatsız oldu.

“TABİİ Kİ TATİLİMİZİ DE YAPTIK”
Bugün basının karşısına geçen Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Mensur Bilgin, kendi paylaştıkları görüntülerin haberlere konu olmasına üzüldüklerini söyledi. Açıklamasında seminer için Antalya’ya gittiklerini belirten Bilgin, “Tabii ki gittik gitmişken tatilimizi de yaptık.” dedi.

YENİ GEZİ ROTASI: KIBRIS
Antalya’dan sonra bir dahaki gezi duraklarının Kıbrıs olacağını da açıklayan Dernek Başkanı Bilgin, “Önümüzdeki sezonda Kıbrıs'la ilgili bir program var. Kıbrıs'a gitmek istiyoruz. Geçen sefer Kosova ile ilgili bir randevumuz vardı. Ancak kalkışma olayından dolayı biz gerekli yerlere ülkenin sıkıntılı olduğunu biz vatandaşımızın yanında olmamız gerektiğini söyleyerek vazgeçtik.” şeklinde konuştu.

“BUNU BİZ KENDİMİZ SANAL ORTAMA ATTIK”
“Bunu biz kendimiz sanal ortama attık.” diyerek halay çekip oynadıkları görüntülerin kendileri tarafından paylaşıldığını kabul eden Bilgin, dikkat çeken şu ifadeyi kullandı: “Söylenecek çok şey var ama huzurlu ortam bozulmasın diye söylemiyorum.”