“BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK”

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Ömer Levent Bilgin, Genç Tebessüm Derneği ile ortaklaşa başlattıkları kampanyayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bilgin, yaptığı yazılı açıklamada, “Geçen sene Nijer’de 700 hisse kurban kestik ve 2000 ihtiyaçlı aileye dağıtım yaptık. Ayrıca bu faaliyetler kapsamında Nijer'de 2 su kuyusu ve 2 de derslik inşası tamamlandık.” ifadelerini kullandı. Bilgin, bizzat katılarak bu hayra vesile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu da belirtti.

Aynı hizmetleri devam ettirmek arzusunda olduklarını anlatan Bilgin, bu sene de Kurban Bayramı'nda dünyanın en çok ihtiyaç sahibi ülkelerinden biri olan, insanların açlık ve sefaletle boğuştuğu Çad'da olacaklarını kaydetti.

“ÖNCELİĞİMİZ KENDİ ÜLKEMİZ”

MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Ömer Levent Bilgin, hisseyle kurban kesimi için önceliklerinin Türkiye olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: “Tabii ki önceliğimiz kendi insanımız, kendi ülkemizin vatandaşları, fakat şu hususu da belirtmek isterim; yurt dışı için bize verilen kurbanların çoğu Türkiye'de kurban kesip ikinci kurbanlarını yurt dışında kesmek isteyen vatandaşlarımızdan geliyor. Özellikle adak veya akika kurbanları verenler çoğunlukta.” 

Bilgin ayrıca Genç MÜSİAD ve Genç Tebessüm Derneği’nin ortaklaşa başlattıkları hisse ile kurban kesimi kampanyası için fiyatları da açıkladı. Fiyatlar, yurt dışı için 350 TL, yurt içi için 550 TL olacak.

Haber: Ö. YILMAZ