Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yurtdışında! Geçtiğimiz hafta sonu Almanya’ya gittiği öğrenilen Başkan Keleş’in 6 Ekim Perşembe akşamı yurda geri döneceği bilgisine ulaşıldı. Keleş’in yerine Başkan vekili Salih Keskinli vekalet ediyor. Tören ve programlara da belediyeyi temsilen Başkan yardımcısı Murat Caymaz katılıyor.


2 gün sonra yurda dönmesi beklenen Keleş, ayağının tozuyla mahalle muhtarlarıyla birlikte Karadeniz Turuna çıkacak. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarlarıyla birlikte Karadeniz Turu kapsamında Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'yi gezecek.
Öte yandan 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Belediye başkanı Mehmet Keleş daha öncede Hırvatistan, Çin ve Almanya’ya gibi ülkelere yurtdışı seyahatlerde bulunmuştu. Yaklaşık 6 aydır görevde olan Keleş’in sık aralıklarla uzun süreli yurtdışı seyahatlerinde bulunması ve belediyenin çoğunlukla “vekillerle yürütülüyor” eleştirilerine yol açıyor.


Daha öncede sık sık yurt dışı gezilere gitmesiyle ilgili eleştiriler alan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Gezen tilki, yatan tilkiden iyidir" şeklinde karşılık vermişti.

 

HABER:S. KAŞKIR