Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 2009 yılı çalışmaları başta olmak üzere yaz döneminde yapılacak çalışmalar ile ilgili mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu. Görev süresi olarak 5 haftayı geride bıraktığını belirten Bayram, bugüne kadar Belediyenin mevcut durumu ile ilgili çalışmalar yaptık ve hizmetler noktasında bütçe oluşturmaya çalıştık dedi.

Katlı Otopark için düğmeye basıldı

Bir çok alanda hizmetlerin devam edeceğini ve yeni yatırımların başlayacağını belirten Bayram katlı otopark için düğmeye basıldığını belirterek şehir içindeki trafik yoğunluğunu en kısa sürede rahatlatmak zorundayız , bunun için İstanbul Caddesi'nin kuzey ve güneyinde iki ayrı noktaya katlı otopark yapmayı planlıyoruz dedi.


Darıcı Mahallesine Şehirlerarası Terminal yapılacak

Düzce'nin acil olarak şehirlerarası terminale de ihtiyacı olduğunu belirten Bayram, 2001 imar planında da yer aldığı gibi terminalin Darıcı Mahallesi sınırlarında olması planlanıyor dedi.

Yenikentte kapalı pazaryeri inşaatı başladı

Bayram yenikentin tüm sorunları ile de yakından ilgileneceğinibelirterek, şuanda genel temizliği ve acil ihtiyaçları ile ilgili çalışmalar yapılıyor.Kapalı Pazaryeri inşaatına da başlandı. Hedefimiz kışakadar pazaryeri inşaatını tamamlamak olacak dedi.


Tedbirler almak zorundaydık !

Bayram Belediyenin içinde bulunduğu borç yükü nedeniylebir dizi tedbirler almak zorunda kaldıklarını belirterek kiralık araçlarla ilgili de ihtiyacımız olan kalacak gerisini iade edeceğiz dedi.