Yeni yıla bir tam günün yanında saatler kala, ilin idareci ve siyasileri Düzceli vatandaşların yeni yılını kutladı. Mesajlarda tüm Düzce ve tüm Türk halkına huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunularak birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yapıldı.

VALİ DAĞLI: YENİ YIL SEVİNCİ HÜZNE DÖNÜŞMESİN
Düzce Valisi Zülkif Dağlı, sevinç ve hüzünleriyle acı-tatlı anılarıyla bir yılı geride bırakılan ifade ettiği mesajında; “Umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla siz değerli Düzceli hemşerilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle, 2017 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.Ülkemizi, ilimizi hedeflediğimiz gelişme düzeyine taşıyabilmemiz için Valiliğimiz,  Milletvekillerimiz,  Belediyemiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve başta siz değerli Düzceli vatandaşlarımızın katkılarıyla yeni yılda da birlik ve beraberlik içinde canla başla çalışılacaktır. Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda kontrol hizmetleri olmak üzere gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Yeni yıl sevincinin hüzne dönüşmemesi için sürücülerimizin,  vatandaşlarımızın trafikte dikkatli olup, trafik kurallara uymaları hususunu özellikle hatırlatmak istiyorum.Bu duygu ve düşüncelerle; 2017 yılının birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlendirmesine vesile olmasını temenni ediyor,  tüm vatandaşlarımıza mutluluk,  sağlık,  sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

HİKMET KESKİN: SAĞLIK VE BEREKET DİLEĞİYLE
2017 yılının ülkemize, milletimize ve Düzce’mize hayırlar getirmesi, sağlık ve bereket dolu bir yıl olmasını dileklerinde bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin; “2016 yılı hain ve kalleş terör örgütlerinin ülkemizi hedef alarak bizlere diz çöktürtmek, bizleri yıldırıp hedeflerimizden saptırmak için başlattıkları oyunlarla geçen bir yıl oldu. 2016 yılında dünyanın çeşitli bölgelerinde özellikle Müslümanlara yönelik yapılan zulüm ve sindirme politikalarının 2017 yılında son bulması en büyük dileğimiz olmakla beraber AK Parti bununla alakalı tüm girişimlere de bulunmaya devam edecektir. Yeni umutlarla karşıladığımız 2017 yılının başta Düzce’miz olmak üzere, bölgemize, ülkemize ve milletimize hayırlara ve berekete vesile olmasını temenni ediyor, Mekke’nin Fethinin de yıldönümünü kutladığımız yeni yılda sorunların çözüldüğü, huzur ve güven ortamının sağlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, daha iyi hayat şartlarına ulaşıldığı bir yıl olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

AZADE AY: TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLERE SAYGILI BİR YIL OLSUN
Düzce Baro Başkanı Azade Ay ise; “Hukukun üstünlüğü ve demokrasiye olan inancımızı kaybetmeden, temel hak ve özgürlüklere saygılı, her türlü düşüncenin ve umudun yeşerdiği, adil yargılanma ve savunma hakkının üstün tutulduğu, kuvvetler ayrılığı prensibinin eksiksiz hayata geçirildiği, her türlü şiddetin ve terörün önlendiği, kan ve gözyaşının son bulduğu, toplumsal huzur ve barışın kalıcı olarak tesis edildiği, tüm dünyaya barışın geldiği bir yıl diler, Düzce Barosu adına yeni yılınızı kutlarım” diye belirtti.

REKTÖRLÜK; TÜM MİLLETİMİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUZ
Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ise mesajında; “Devletimizin varlığını, bütünlüğünü hedef alan hain darbe girişiminin ve alçakça, kalleşçe terör saldırılarının yaşandığı ama dayanışma içerisinde millet olarak daha da güçlenerek tamamladığımız bir yılı geride bıraktık. Kuruluşundan bugüne milli ve manevi değerlere bağlı vatan, millet ve bayrak sevgisini yüreğinde taşıyan, özgür düşünen, akademik bilgi ile donanmış nesiller yetiştirmeyi misyon edinen Üniversitemiz, yeni yılda da bilgiyi, erdemi ve tüm insani değerleri, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize aşılayarak bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir. Düzce Üniversitesi olarak, Cenabı Allah’tan 2017 yılının Dünyaya ve Ülkemize huzur getirmesini diliyor; Üniversitemiz mensuplarının ve tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz” ifadelerini kullandı.