Memur-Sen Düzce Şubesinin yeni yerinin hizmete açılması ile ilgili düzenlenen törene, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Diyanet Sen Genel Başkanı Avukat Ahmet Yıldız, Eğitim Bir Sen Mevzuat Sekreteri Ramazan Çalışıcı, Düzce İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Nurten Çanbasoğlu, Düzce Din Görevlileri Derneği Başkanı Erol Yemenici, Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Faruk Erdem ve Sendika yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış töreni öncesi basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayan Memur- Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Yaşanan Ekonomik kriz ile ilgili bir dizi değerlendirmelerde bulundu. Ahmet Gündoğdu, Küresel olarak yaşanan ekonomik kriz nedeniyle 14 sivil toplum kuruluşu arasında Başbakanla görüşmelerde Memur-Sen olarak yer aldıklarını belirterek,” Sayın Başbakanımızın Başkanlığında yapılan ekonomik koordinasyon kurulu toplantısına 14 sivil toplum örgütü ile birlikte bizde katıldık. Biz o toplantıda ve bu gün, Krizi Türkiye’yi Krizler ülkesi halinden kurtarmak sloganıyla krize yaklaşıyoruz. Ekonomik kriz, Küresel kriz, Yargı krizi, Siyaset krizi, Terör krizi. Önce krizlerin oluşmasından rant elde edenleri iyi tahlil etmek ve krizlerden beslenenlere fırsat vermemek lazım.” şeklinde konuştu.

Gündoğdu Memur Sen Düzce Şubesi'nde görev yapan eski yönetim kurulunun görevden alınması konusunda ise Genel Merkez'in böyle bir karar aldığını ve eski yönetiminde karar doğrultusunda yaptıkları başarılı çalışmaların ardından görevden alındıklarını ifade etti. Genel Başkan Gündoğdu, bunun bir görev değişikliği olduğunu da dile getirdi.