Düzce'de kış aylarının kapıya dayandığı şu günlerde ihtiyaç olan yerleşim yerlerinde alt ve üst yapı çalışmalarına hız verilirken, bozuk yol çilesi çeken mahalleler ise siyasilere sıkıntılarını ileterek, çözüm istiyor. Sık sık vatandaşla bir araya gelmeye özen gösteren, AK Partili ve MHP'li siyasiler de ziyaretlerinde sıkıntı ve taleplere kulak veriyor.

Yılmaz yol sorununu yerinde gördü


Meclis çalışmalarından kalan zamanları memkeletinde geçiren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ilçe ve köyleri ziyaret ederek halkı yerinde dinliyor. Bu kapsamda Boğaziçi beldesine bağlı Dokuzpınar Mahallesi'nde giden Milletvekili Yılmaz, mahallede yaşanan yol sıkıntısını bizzat görüp mahalle sakinlerini dinledi. Milletvekili Ümit Yılmaz, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Dokuzpınar Mahallesi'nde hemşehrilerimiz ile buluştuk.


Bölgedeki yol sorununu yerinde inceledik.Vatandaşlarımız ile istişarelerde bulunduk, çözüm önerilerini konuştuk." ifadelerini kullandı.

AK Parti heyeti yol çalışmalarını inceledi

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Davut Biriktir ve Sinan Aydın ile İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ve İl Genel Meclis Üyeleri, Gökçe Köyü'nde yapımı devam eden asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.