Düzce Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Ercan Katırcıoğlu, Öncü TV’de Hayatın İçinden programına konuk oldu. Siyaset nabzı ve Düzce hakkında önemli açıklamalarda bulunan Katırcıoğlu Düzce’de ses getirecek bir çalışmanın son aşamaya geldiğini ilk kez açıkladı.

Katırcıoğlu, Düzce’nin eski kimliğine kavuşması ve “Yeşil Düzce” hüviyetini kazanması yeniden kazanması amacıyla Yeşil Düzce Derneği adlı altında bir oluşum içerisinde olduklarını söyledi.

Derneğin amblemi maydanoz
Derneğin kurulum aşamasının tamamlandığını aktaran Katırcıoğlu, “Önümüzdeki günlerde dernek hakkında basın aracılığıyla bilgilendirme yapacağız. Yeşil Düzce Derneği Düzce’nin çevre konularıyla ilgili bundan sonra elini taşın altına koymuş bir dernek olarak, Düzce’nin önde gelen ciddi isimlerinin bulunduğu, akademisyenlerin yer aldığı dernek olacak. Yerelde ve genel tabela derneği olmayacak. Düzce’de katma değer sağlayacak bir dernek olacak. Derneğin amblemi maydanoz. Bu amblemi arkadaşlarımız özellikle seçtiler. Düzce’deki bütün olumsuzluklara maydanoz olacağız. Düzce menfaatinin olumsuzluğuna karşı yapılacak her şeye karşı olacağız. Dernek başkanı Düzce’de son derecek aktif, yerinde duramayan kıpır kıpır bir arkadaşımız olacak” dedi.

Katırcıoğlu il delege listesinde adının yer almamasını ise "partiye herhangi bir kırgınlığım yok" şekline değerlendirdi.