"Yeşim Acar'la Hayata Dair"'de Öncü TV ekranında izleyiciyle yeniden bir araya geldi. Acar, Aile içi iletişim sorunları, ebeveynlerin sorunlu durumlarda çözüm yolları, uyuşturucu ile mücadelede anne-baba rolü, eğitimci-öğrenci sorunlarında kilit noktalar, çocuklarda dikkat eksikliği, öğrenme bozukluğu, hiperaktivite sorunlarında doğru yaklaşımlar, sınav kaygısı, başarı fobisi, arkadaş ilişkilerinde yanlış seçimler, kaygı, korku, fobi sorunlarına çözümler ve tüm kişisel gelişim konularında seminer ve eğitimlerinde verdiği bilgileri seyirciyle paylaşmaya başladı.

Zaman zaman farklı konulardaki uzmanlarla sorunların çözüm noktalarında anne-baba ve eğitimcilere reçeteler ve acil yardım konularında öncü olan Yeşim Acar, canlı telefon bağlantıları ve sosyal medya hesaplarından gönderilen izleyici sorunlarına ve sorularına yanıt verdi.

Yeşim Acar, Sosyal hizmetler, özel eğitim ihtiyacı olan özel çocuklar, yaşlı ve bakıma muhtaç ihtiyaç sahipleri için yardım çalışmaları ve gönüllü hizmetleri ile her il ve ilçeye ulaşmaya bu yıl da devam ediyor. Acar sıcak yaklaşımı ile programda halkın ekranlara taşımak istediği sorunlar için yalnız olmadığını hissettirmeye sürdürdü.

Haber:Y.SEVER