İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve İYİ Partili meclis üyeleri Ankara'da beklenen ziyareti gerçekleştirdi. Düzce’nin önemli gündemlerinden biri olan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran Yüksek Hızlı Tren için genel merkez nezdinde girişimlerde bulunacaklarını daha önce bildiren İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Bolu ve Sakarya İYİ Parti İl Başkanları ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kapısını çaldı.



Parti Lideri Akşener'e hızlı trenin Düzce’den geçmesiyle ilgili hazırladığı raporu sunan Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, gerekli sözü aldı.



Er, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Yüksek Hızlı Tren'in illerimizden geçmesini isteyen Düzce, Bolu ve Sakarya il başkanlarımızla birlikte hazırladığımız raporu Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye sunduk ve konunun bu üç il için önemini anlattık. Genel başkanımız Yüksek Hızlı Tren konusunu  genel merkez bazında ve meclis grubu olarak gerekli çalışmaların yapılıp, konunun gerek ülke gündemine gerekse de meclis çalışmalarında yeterli derecede önemsenmesini sağlayacaklarını belirtti." ifadelerini kullandı.