Her yıl mayıs ayının ilk Pazar günü kutlanan anneler gününde çocuklar annelerine hediye alabilmek için birbirleri ile yarıştılar. Beko Çakıroğlu Ticarette de bugün yılın annesine ödül verildi. Düzce’deki kadınlar tarafından oylanan ve yılın annesi seçilen Şengül Sağlam bugün duygulu dakikalar yaşadı. Şengül sağlam2ın yılın annesinin seçilme sebebinin hikayesini okuyan Çakıroğlu Ticaret sahibi Özkan Çakır, Şengül Sağlam’ın üçüncü çocuk sahibi olmak istediği sırada gördüğü rüyada çocuk sahibi olamayacağını gördüğünü ve bu rüyanın ardından bütün çocukları kucaklamak adına eğitim gören bütün çocuklara yardım ettiğini ifade etti.

Daha sonra konuşan Cumayeri Kaymakamı Zafer Coşkun, yapılan bu organizasyonun çok güzel olduğunu ve Şengül Sağlam’ın bu ödüle layık görülmesinden dolayı kendisini kutladı.
Daha sonra konuşan Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Şengül Sağlam’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Nusret Özsoy, yılın annesi seçilen Şengül Sağlam’a teşekkür belgesini takdim etti.
Yılın annesi seçilen Şengül Sağlam, düşüncelerini ifade ederken duygulu anlar yaşadı ve ağlamamak için kendini zor tuttu.

Haber; R.BAL