Düzce Valiliğince düzenlenen bayramlaşma programına katılan Vali Adnan Yılmaz protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne geçti ve polis teşkilatının bayramını kutladı.

Tören mangası tarafından karşılanan Vali Adnan Yılmaz, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte daha sonra kendileri için hazırlanan ikramları tattılar.

Vali Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra İl Jandarma Komutanlığı’na geçerek burada görev yapan askerlerin bayramını kutladılar. Askerlerle tek tek bayramlaşan Vali Yılmaz, vatan için görev yapan tüm Mehmetçiklere en kısa sürede teskere alıp ailelerine kavuşmaları temennisinde bulundu.
HASTALARI DA UNUTMADI

Bayramlaşma programı kapsamında Düzce Atatürk Devlet Hastanesine de giden Vali Yılmaz burada da hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Yılmaz daha sonra Sevgi evleri, Yetiştirme Yurdu ve Huzur evini de ziyaret ederek yurtta kalan çocuklar ve huzur evi sakinleri ile bayramlaştı.