Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ile Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Öncü Medya Grubu'na nezaket ziyaretinde bulundu.



Göreve yeni başladıkları dönemde kurum yönetimi ve çalışanları tarafından gerçekleştirilen 'hayırlı olsun' ziyaretleri dolayısıyla iade-i ziyarette bulunan Özdemir ve Deniz, ilk olarak Öncü TV ve Manşet Gazetesi çalışanları ile selamlaşarak 'İyi çalışmalar' diledi.



Öncü Medya Grubu Kurucusu Önder Tonyalı ve Manşet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Deveci tarafından ağırlanan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ile Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, sohbet sırasında basının kurumların çalışmalarını vatandaşlara ulaştırmadaki önemi üzerinde durdu.



Toplumu aydınlatma ve bilgilendirme görevlerini yerine getiren basının önemli bir itici güç olduğunu ifade eden Özdemir ve Deniz, Düzce'nin önemli bir basın kuruluşu olan Öncü Medya Grubu'nun başarılı çalışmalarının devamını temenni etti.



Ziyaretin sonunda Öncü Medya binasını gezen Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ve Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz montaj odası ve haber merkezi ile stüdyolar, radyo ve reji odasında programlar ve haberlerin yayına hazırlanma süreçleri hakkında bilgiler aldı.