Şehirler için olmazsa olmaz ihtiyaçlardan olan modern terminallere il olmasının üzerinden uzun yıllar geçmesi sonrası kavuşan Düzce ve ilçelerinde "Sıkıntı bitti" derken şimdi de baş gösteren sorunlar haberlere konu olmaya devam ediyor. Bu kez şikayetin adresi Akçakoca...

Akçakoca Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin her yağışlı havada akan çatısı esnafları mağdur ediyor.

Akçakoca Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz sene de birçok noktadan çatısı akmaya başlayan terminalde, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici bizzat giderek inceleme yapmış, sonrasında bakım işi bir firmaya verilerek sorun giderilmişti.

Fakat yağmurların başlamasıyla birlikte çatının bazı bölümlerinin akmaya başladı. Belediye terminalinde kafe işletmeciliği yapan Mesut Ustabaş, 5 yıldan beri çatının aktığını buna rağmen belediye yetkililerinin kalıcı bir çözüm sağlayamadıklarını söyledi.

Ustabaş yaptığı açıklamada, "5 yıldır bu binanın çatısı akıyor, bu binanın çatısını yapanlar da yaptıranlar da bir sorumluluktan uzaklar. Hizmetleriyle övünen belediyemiz, 5 yıl önce yapılan bu inşaatın tamiratını yapamaz hale geldi. İlgililere, yetkililere sesleniyorum, bizi bu dertten kurtarın, belediyecilik anlayışı bu olmamalı." dedi.

Haber: C. ÜSTÜNER