Düzce merkezde bulunan  PTT şubesindeki memur azlığı vatandaşı sıkıntıya sokuyor. Her ayın 5’inde işsizlik maaşını almak ve diğer işlemlerini yapmak üzere postaneye gelen vatandaşlar önce yoğun bir kalabalıkla karşılaşıyor. Sıra fişi alarak beklemeye başlayan vatandaşlar, uzun bekleyişin ardından şubede para kalmadığı bilgisiyle şok oldu.




Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına gelen şikayetlerde, vatandaşların PTT şubesinden işsizlik maaşı çekmek istedikleri ancak şubedeki personel eksiliğinden uzun kuyruklar oluştuğu belirtildi. Öte yandan PTT yetkilileri maaş çekmek için sıra bekleyen vatandaşlara şubede para kalmadığını bildirerek, maaş ödemesi yapılamayacağını ifade etti.




Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına gelen vatandaş şikayeti ise şöyle:
“6 aydır PTT şubelerinden işsizlik maaşı çekiyorum. Her ay gittiğimiz her şubede “Para yok, öğleden sonra gelin” diyerek kuyruktaki insanları mağdur edilmektedirler. Bugün de Konuralp şubesi daha sonra Memur-Sen yolundaki şube ve son olarak merkezdeki yüksekokulun oradaki şubeye gittim. Para çekemedim. İkisi “para yok” biri cama “öğleden sonra” diye yazı asmış. PTT Müdürünün ve Vali Beyin ilgilenmesini talep ediyorum.”