1994 yılından bu yana Düzce’de radyo ve televizyon yayınıyla halka ulaşan Öncü RTV, teknolojiye ayak uyduran anlayışı ile 2001 yılında ise Düzce’nin ilk haber sitesi olan oncurtv.com’u Düzceliler ile buluşturdu.



Dijital dünyada da Düzce’nin ve bölgenin nabzını tutan, gelişen olayları, siyaset, spor, gündem, sağlık ve daha birçok kategoride yayınladığı haberlerle Düzceliler’i aydınlatan oncurtv.com, internet dünyasında 18 yılı geride bıraktığı bugünlerde yine başarılarıyla kendisini ispatlıyor.




Öncü haber sitesi, 2020 yılının ilk ayında ulaşılması zor bir rekora daha imza attı.
Oncurtv.com 1 – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında, 2 milyon 684 bin 117 sayfa görüntülenme sayısıyla Düzceliler’in en çok ziyaret ettiği haber sitesi oldu. 300 binin üzerinde tekil ziyaretçi ve 1 milyonu aşan oturum açılma sayısına ulaşan oncurtv.com, ortalama 4 dakikalık sitede kalma süresiyle, okuyucularına içeriklerini sunma başarısını gösterdi.



Oncurtv.com’u ziyaret eden okuyucuların dünya üzerindeki konumları baz alındığında, ilk 10’da sırasıyla Türkiye, Amerika Birleşik
Devletleri, İngiltere, Almanya, Rusya, Fransa, Hollanda, Kazakistan, Ukrayna, Suudi Arabistan bulunuyor.



Aynı tarih aralığında oncurtv.com’u Türkiye’den ziyaret eden şehirler sıralamasında Düzce en başta yer alırken, diğer ziyaretçiler sırasıyla, Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Adana, Antalya, Sakarya, Gaziantep ve Bolu olarak listeleniyor.