Düzce Belediyesi tarafından Kalıcı Konutlar 7. bölgede kurulan Ramazan sokağı dün gece iftar programına ev sahipliği yaptı.

İHH tarafından kalıcı konutlardaki vatandaşlara yönelik verilen iftar yemeğine başta Vali Vasip Şahin olmak üzere Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce İl Müftüsü Selami Emen, Düzce Üniversitesi Çocuk Sağlığı ana bilim dalı uzmanı Prof. Dr. Bünyamin Dikici ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan sokağına kurulan masalarda açılan iftarın ardından dua edildi. İHH tarafından verilen iftara ilginin yoğun olması nedeni ile yemek yetmedi ve bazı vatandaşlar iftarını yapamadan eli boş döndü.

Yaklaşık bin kişilik yapılan iftarın ardından vatandaşlar iftar açtıktan sonra ramazan sokağı etkinliklerini izledi. Ramazan ayının en mübarek gecesi olan Kadir gecesinde verilen iftarın ardından ramazan sokağı etkinliği kapsamında Kur’a-ı Kerim tilaveti verildi.

Kur’an-ı Kerim okuma dünya şampiyonu olan Mustafa Efe tarafından okunan Kur’an-ı Kerim dinleyenleri mest etti. Gece boyu süren etkinliklerden vatandaşlar memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Haber; R. BAL