Bu sabah etkisini artıran kar yağışı, Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu ve Tem Otoyolu geçişlerinde etkili oldu. Karayolları ekipleri karla kaplanan yolu açık tutmak için tuzlama ve kar temizleme çalışması yaptı. Sürücüler beyaza bürünen yolda yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Bolu Bölge Trafik ekipleri, D-100 Karayolu'nun Elmalık kavşağında zincir uygulaması yaptı. İstanbul istikametine giden zincir bulunmayan TIR ve kamyonlar Abant kavşağına yönlendirilerek Bolu Dağı'ndan geçişlerine izin verilmedi. Lastiklerinde zincir bulunan araçların ise geçişine izin verildi. Trafik ekipleri sürücüleri aşırı hız yapmamaları, araçlarında zincir ve takoz bulundurmaları konusunda uyardı.

Karayolları ekipleri TEM Otoyolu, D-100 ve D-655 karayollarını açık tutabilmek için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. D-100 karayolunun Hendek-Düzce kesiminde trafik polisleri zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor.

Akçakoca Düzce arasında ise özellikle kabalak rampasında ulaşım tek yönlü olarak veriliyor. TIR ve kamyonların zincirsiz yola çıkmasına izin verilmiyor.