Son olarak Mardin’in Midyat ilçesinde emniyet müdürlüğüne yapılan saldırıda Şerife Özden Kalmış’ın karnındaki bebeğiyle şehit düşmesinden sonra toplumdan yeterli tepki gelmediğini düşünen  BBP Bolu İl Eski Başkanı Mahmut Alan,  bu nedenle bir otobüsü şehit olan asker ve polislerimizin fotoğraflarıyla donatma kararı aldı.


Mardin’de şehit düşen Kalmış’ın iki aylık bebeğiyle aynı tabutta toprağa verilmesinin ardından  ülke genelinde ne bir siyasi parti ne de sivil toplum kuruluşunun sesi çıkmadığını dile getiren Alan, “Bu durum bize bir kez daha göstermiştir ki, duyarlılığımızı yitirmiş bir toplum haline geliyoruz. Ben bunu kabul etmiyorum. Bizler rahat rahat yaşamımızı sürdürürken, şehit olan canlarımızı unutmayacağım, unutturmayacağım” dedi.

Hakkari Dağlıca bölgesinde Şehit düşen Düzceli Er Cihan Aksarı ve Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerce kurulan hain tuzakta şehit olan Düzceli polis memuru Sabri Altınbaş'ın da fotoğraflarının bulunduğu yolcu otobüsü, Bolu ve Düzce'yi gezerek terör olaylarına karşı insanları duyarlı olmaya davet edecek.

Haber;S.KAŞKIR