Acı haberler peş peşe geldi
Son günlerde Türkiye'nin yüreğine kor düşüren haberler peş peşe geldi. Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 3 askerin şehit düşmesinin ardından Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopterin gerilim hattına takılarak düşmesi sonucu 13 askerin şehit olması acımızı katladı. Dün, bir üzücü haber daha geldi. Zonguldak'ın Kilimli ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan iki işçinin cesetlerine ulaşıldı.

Ramazan Sokağı etkinlikleri devam ediyor
Ülkeyi yasa boğan bu acı haberlerin ardından kahramanlarımız için Kur'an-ı Kerim okutan Düzce Belediyesi, düzenlediği Ramazan Sokağı etkinliklerine Anıtpark Meydanı'nda devam ediyor. Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney’in sahne alacağı programlar hafta sonu boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Ünlü şarkıcı sahne alacak
Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında çeşitli etkinlikler ve konserler gerçekleştirilirken, bu hafta sonu da farklı gösteriler Ramazan Sokağı sahnesinde Düzceliler ile buluşacak. 2 Haziran Cuma akşamı ünlü şarkıcı Yusuf Güney’in çıkacağı sahnede 3 Haziran Cumartesi akşamı TRT Ankara Radyo Sanatçısı Bahadır Özüşen vatandaşların karşısına çıkacak. Belediyeden yapılan açıklamada, "Aynı sahnede iftardan sonra çeşitli gösteriler ve çocuk oyunları da düzenlenerek, Düzceliler'in hafta sonu akşamlarını dolu dolu geçirmeleri sağlanacak." denildi.