Bugün saat 18.00’da seçim propagandasına yönelik başlayacak olan yasaklar öncesi, partiler son hamlelerini şehir içinde araçlarıyla oluşturdukları uzun konvoylarla yapıyorlar. Siyasi partiler Düzce’de hem kararsızların oy eğilimlerini etkilemek hem de gövde gösterisi yaparak rakiplerine gözdağı vermek için şehir içinde parti bayraklarıyla süsledikleri araçlarla konvoy oluşturarak tur atıyorlar. İlk olarak Ak Parti İl Başkanlığı bir konvoy düzenledi. Kalıcı Konutlar Yeni Bağlantı Yolu üzerinde toplanan yüzlerce partili araçlarını liderlerin fotoğrafları ve parti bayraklarıyla donatarak daha önceden belirledikleri güzergâhları gezerek şehir turu yaptı.

Konvoyda Ak Parti milletvekili adayları da yer aldı. Konvoyda bulunan araçlardaki bazı partililerin zaman zaman can güvenliğini tehlikeye atacak şekilde davrandıkları kameralara yansıdı. Yüzlerce aracın yollarda oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik kısa süreli de olsa durma noktasına geldi.


Gün boyunca diğer siyasi partiler tarafından da düzenlenmesi beklenen konvoylar trafik ekiplerine de ekstra mesai yaptırıyor. Ekipler trafik akışında herhangi bir aksama meyana gelmemesi için titizlikle çalışma yapıyor.

Haber:Y.SEVER