Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri saat: 16.00'da Kentsel dönüşüm alanında TOKİ tarafından inşaatı devam eden konut inşaatına ani bir baskın düzenledi. 

 

 

Zabıta Müdürü Sedat polat'ın da hazır bulunduğu baskında Camikebir Mahallesi Rıhtım Sokakta Film Platosunun hemen karşısında TOKİ tarafından inşaatı devam eden kentsel dönüşüm alanındaki inşaatı mühürlemek için alana gelindi. Ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yapılan baskında inşaat firmasının Teknik Ofis Şefi'yle yapılan görüşmede firma yetkilileri Belediyeyle tekrar görüşmesiyle "mühürlemek için gelen ekip" işlemi birgün sonraya bıraktı. Ruhsatları olmadığı gerekçesiylye yapılan baskında firma yetkilileri, izin ve ruhsat işlemlerini Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü nezdinde yaptıklarını belirtirlerken belediyeyle ilgili işlemlerin tamamlanması için salı günü saat:10.00'a kadar müsade istediler.


Belediye ve inşaat firmasının mutabık kalması üzerine zabıta ekipleri "mühürleme işleminin salı gününe kaldığını belirterek alandan sessiz sedasız ayrıldılar.Hızlı gelen ekip saat: 16.20'de inşaat alanından ayrıldı.İnşaat firması eğer yarın saat:10.00'a kadar işlemlerini tamamlayamadığı takdirde Camikebir mahallesinde Kentsel Dönüşüm alanında konut inşaatı yapan firmanın tüm faaliyetleri mühürlenerek çalışmalar durmuş olacak.

 

Haber; E.TAYHAN