Siirt'in Pervari ilçesinde operasyona giden askerlerin içinde bulunduğu zırhlı araç, virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 askerimiz şehit olurken, Düzceli Uzman Çavuş Şuayip Gönül ağır olmak üzere 7 asker de yaralandı.  

Siirt’te görevli Düzce'nin Gümüşova ilçesinden olan Şuayip Gönül’ün tedavisinin devam ettiği ve ailesine yaralı olduğu bilgisinin askeri yetkililer tarafından verildiği öğrenildi.

Öncü Medya olarak şehitlerimize Allah’tan rahmet, Düzceli Uzman Çavuş Şuayip Gönül ve diğer yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz.

Bakanlıktan açıklama

Konuya ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Siirt ili Pervari ilçesinde operasyona giden jandarma personelimizin içinde bulunduğu zırhlı araç virajı alamayarak uçuruma yuvarlanmıştır. Kazada 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1'i ağır olmak üzere 7 jandarma personelimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik de hastanede yaralı askerleri ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Atik, İl Jandarma Komutanlığına bağlı askeri personeli taşıyan askeri aracın devrildiğini söyledi.

Kazada 2 askerin şehit olduğunu kaydeden Atik, ''Milletimizin başı sağolsun. Kederli ailelerine ve

milletimize baş sağlığı diliyorum'' ifadesini kullandı.