11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yarın Düzce’ye geliyor. 12 yıl sonra bir Cumhurbaşkanı ağırlayacak olan Düzce’de hazırlıklar devam ederken Gül’ün ziyaret programı da belli oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yarın saat 10:15’te Düzce’ye gelecek.İlk olarak Vali Vasip Şahin’i ziyaret edecek olan Gül, Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı ziyaretinin ardından Cedidiye Camii’nde Cuma namazını kılacak. Ensar kongre Sarayında düzenlenecek olan öğle yemeği ve plaket törenine katılacak olan Gül rogramın devamında Düzce Üniversitesi’ne hareket edecek. Rektörlük ziyaretinin ardından Garnizon komutanlığına gelecek olan Gül’ün buradaki ziyareti basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Gül’ün öğleden sonraki ziyaretlerinde Düzce Cam ve Erciyas Çelik Boru Fabrikaları da var. Bu ziyaretlerin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül saat 17:45’te Düzce’den ayrılacak.

 YOLLAR YIKANDI, ÇOBANA GEÇİCİ ASFALT DÖKÜLDÜ

Yarın Düzce’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyareti öncesi Düzce’de hummalı bir çalışma başladı. Gül’ün ziyaret edeceği güzergahlarda yollar yıkanırken, belediye binasına ve otobüs duraklarına posterleri asıldı. Ayrıca Cumhurbaşkanı’nın üniversiteye giderken kullanacağı çoban kavşağında dalcık çalışmaları için bozulan yola geçici asfalt döküldü.

SINIF ARKADAŞINI ZİYARET EDECEK, 13 SANAYİCİYE PLAKET VERECEK

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Düzce ziyaretinde sınıf arkadaşı Erciyas Çelik Boru Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erciyas’ı da ziyaret edecek. Ayrıca Gül, onuruna düzenlenen öğle yemeğinde İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin başarılı