AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ankara’daki mesaisine bu kez ilçe ve belde belediye başkanlarıyla devam etti. İl Başkanı Keskin, Düzce ili belediye başkanları ile birlikte AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker’i ziyaret ederek belediyelerin sorunları iletti.


AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin öncülüğünde Ankara’ya yapılan ziyarette gözler Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i aradı.



Başkan Keleş’in katılmadığı ziyarette başkanlar sorunları bu konuda birinci isim olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye aktardılar. Belediye Başkanları teker teker sorunlarını ve projelerini anlattı.

Belediye Başkanlarından oluşan heyet ardından TBMM’de Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker’i ziyaret etti. Ziyaretler sonunda konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce’nin sorunlarını ve projelerini en üst makamlara iletme gayreti ve şevki içinde olduklarını kaydederek, “ Bizim tek derdimiz ilimize en güzel hizmetleri getirebilmek. Belediye Başkanlarımız da bu amaçla çalışıyor ve projeler geliştiriyorlar. Biz de bunları Partimizin en üst makamlarına iletiyor ve destek istiyoruz.” ifadelerinde bulundu. 

Haber:Y.SEVER