17 ve 18 Temmuz tarihlerinde etkili olan ve Düzce’nin 3 ilçesi ve 24 köyünde etkili olan sağanak sonrasında yaşanan sel ve heyelan afeti sonrasında bölgede yaraları sarma çalışmaları yürütülmeye devam ediyor.

Bu kapsamda harekete geçen son başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım soluğu buruk bir bayram yaşayan bölgede aldı.



AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğluve ilçe belediye başkanları eşliğinde gerçekleştirilen bir dizi ziyaret kapsamında Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaret eden Yıldırım, daha sonra kameraların karşısına geçti.

“Ne getirdiniz bize?”

Basın açıklaması için hazırlanan Yıldırım’a yöneltilen soru sonrasında ise samimi anlar yaşandı. Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın “Devlet adamları gelirken, yumurta sepetine birkaç yumurta bırakırmış, siz ne getirdiniz bize?” sorusu sonrasında Yıldırım ve beraberindekiler bir süre gülmekten kendisini alıkoyamadı.



İlk cevap Yılmaz’dan

Bir süre devam eden gülme sesleri sonrasında MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Yıldırım’ın sağladığı desteğe de işaret ederek, “Sepeti komple bırakıyor. Yumurtayı değil sadece” şeklinde konuştu.

Yıldırım’dan esprili yanıt

Verdiği esprili yanıtlarla bilinen Yıldırım ise “Ben fındık sepetini doldurdum, gidiyorum” diyerek gülüşmelerin bir süre daha devam etmesini sağladı.