Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Düzce ziyareti beklenmedik görüntülere sahne oldu. Bakanın programını haber alan bir grup davulcu karşılama törenine damga vurdu. Aday tanıtım toplantısının yapıldığı otelin önünde toplanan davulcular bürokratlara zor anlar yaşatırken ortaya komik görüntüler çıktı.

 



Bahşiş almak için gördükleri her siyasiye yakın markaj uygulayan davulcular günün en karlıları oldu. Programa katılan partililer ve belediye başkan adaylarından bahşiş almak için şartları oldukça zorlayan davulcular amaçlarına ulaşmasını bildi. Ak Partililerin gönlünü kazanmak isteyen davulcuların “Hedef 2023” şeklindeki seslenişleri dikkat çekti.


Davulcular nabza göre şerbet vermeyi de ihmal etmedi. Garnizon komutanının gelişiyle bir süre durulan ekip, ardından marşlar çalarak Garnizon komutanının da gönlünü almayı ihmal etmedi. Bakan Fikri Işık’ın gelişi ile yüklü bir bahşiş hayali kuran davulcuların hevesleri kursağında kaldı. Zira bakana ulaşmak için koruma engelini aşmaları pek de kolay olmadı.

Davulcuların yaşattıkları komik görüntüler ortaya çıkarırken, ağır siyasi gündeme bir renk katmaları ziyarete ayrı bir güzellik kattı.