Hamidiye mahallesi ile Sancaklar mahallesi arasında bulunan köprüden hem vatandaşların hem de sürücülerin şikayeti var. Dar olması nedeniyle iki aracın yan yana zor geçtiği köprüden geçerken zorlanan vatandaşlar bir de yolların çamurunu göstererek, bu çilenin bir an önce bitmesini istiyor.
16.2.2012 - 16:38
Geçtiğimiz günlerde Beyciler mahallesinde yaşanan çamur sorununun ardından Düzce’nin çeşitli bölgelerinden de aynı konuda şikayetler gelmeye başladı. Beyciler’de sorunun çözülmesiyle birlikte kendi yollarının yapılması için de umutlanan vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıyı dile getirerek çözüm istiyorlar. Aynı sorundan muzdarip olan Hamidiye mahallesi sakinleri de,hem mahalle içinde bulunan ve araçlarla vatandaşların birlikte kullanmak zorunda olduğu köprüden hem de yolların çamurundan çukurundan bıktıklarını dile getirdiler. Hamidiye ile Sancaklar arasındaki Eski Akçakoca caddesinde bulunan köprüden geçerken zorlanan vatandaşlar köprünün dar olmasından şikayetçi. Köprünün özellikle çocuklar içinde tehlikeli olduğunu belirten vatandaşların yanısıra sürücüler de tepki gösteriyor.
Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
düzceli81 22 Şubat 2012 Çarşamba 17:09
ettiğini bulan düzce halkı rumuzlu arkadaşımız 1700 liraya fatura edilen 350 - 400 lira olan lambalardan belediyenin önünde geçen yıkılan havuzdan haberi yok galiba..
ettiğini bulan düzce halkı 17 Şubat 2012 Cuma 13:42
yahu arkadaş nasıl bir düzcelilik bilinci var sizde be.Keleş canavar gibi çalışıyordu,borçta alıyordu hizmetteyapıyordu,harcadınız adamı şimdide ağlıyosunuz ya ayıp yani..hayır akp yerine başka bir parti alsaydı belediyeyi bundan kötü olabilirmiydi sizce ,bakın yığılcayla akçakocaya akıllı adamlar aferin düzceli korkak çıktı malesef..
başkan yardımcılarından biri o köprünün ilersindeki muhtarlığın orada ikamet ediyor.kendisi görmüuormu bu rezilliği.en fazla oy aldığınız yerler oralar..
bu millet şimdi seçimlere kadar söylenir, verdiği oyun pişmanlığını belirtir ama seçim zamanı gider yine aynı şeyi yapar. yıllardır hep aynı terane. melih gökçek de iktidar partisinin belediye başkanı, adam 40 günde dalçık yapıyor, düzce'de kim bilir kaç yılda bitecek. iktidar partisi belediyeleri arasında en zayıf hizmet düzce'dedir, buna eminim.
Bu dert sadece Hamidiye mah. ne özgü değil. Düzce nin geneli aynı her yer çukur ve çamur. Benin kanım buranın kocaman bir köy olduğu yönünde. Gerçi buranın yollarından çok daha güzel yolları olan ve çok daha temiz köyler biliyorum. Basit bir örnekle plansızlığa örnek vereyim İstanbul caddesinde 10 m de bir yaya geçidi var; Allah aşkına nerede gördünüz 10 m de bir yaya geçidi olan başka bir yol?
o yolu hergün kullanan biri olarak söyleyecek söz bulamıyorum. "Oy veren elime "diyerek önce kendimden başlıyorum.Ama az kaldı o sandık tekrar gelecek...bakalım o zaman...
sayın beledye başkanına brgün hususi gdp sorucam hçmi bu yoldan geçmedn hamidiyenin yolları tarla yoluna döndü yanımızdan geçen tırları araçları yolun çukurundan dolayı üzerimize devrilcekmiş gibi geliyo bu nebiçim sorumluluktur görevdir kimse çıkıp başkanımız görevini yapıyosun demesin önce gelsin yolları görsün insafbeee koskoca hamidiye mahallesnin yolları görülmeye değmez dalçık dalçık dediler yollar oldu tmbi dalçık dalıyoruz çamura çıkıyoruz.............
yahu yeter artık çobana bir dalcık yapılıyor halkın canına okudunuz devamlı bu yoldan gitmek zorundayız verilen yol çukur dolu çamur deryası halka yazık araçlara yazık 2012 ye girdik ilgililer lütfen bu böylemi yapılmalıydı olmadı rezillikten başka bir şey deyil
PILANLAMAYI YAPARKEN HEP DIYORUMYA VIZYONUN GENIS OLACAK BUGÜNÜ DEYIL YARINLARIDA DÜSÜNECEN YA YAPANLAR DÜSÜNMEMISKI SIMDI BUNLARA NE DEMELI YAYALARI ZATEN HIC DÜSÜNEN YOK CAMURMU ODANE BELEDIYE BASKANI GÖRMEZ YAMURYAGAR YIKANIR GIDER BUMU BELEDIYECILIK BASKAN HIZMET BEKLIYO VADANDAS
bu halk bunu hak ediyor belediye ve hükümet yanlış yapıyor adamlar yüzde elli oy alıyor azbile yapıyorlar halk nasıl olursa idarecilerde öyle olurrrrrr
sayın başkan arabamla üniversiteye gitmek için kaç tane çukurdan geçiyorum bilginiz var mı? il mi köy mü belli değil düzce. her yer çamur. akçakoca düzce yolu bağlantısı yaptıgınız yer çamur. oraya taş koymak çok mu zor ? geçici asfalt yapmak çok mu zor ? arabam sayenizde mahvoldu. zerre hakkım varsa haram olsun bizi o çamura mahkum ettiğiniz için.
40 yasindayim ve kendimi bildim bileli Duzce camur icinde..trafikteki araclara bir bakin,camurdan plakalari dahi okunmuyor..Duzce'deki cukuru,camuru bitirecek bir baskana sahip olamadik maalesef..
Sn. belediye başkanı olmaması gereken acemice bir iş yaptınız uluslar arası trafiği olan bir yolu daha yaya kaldırımı bile olmayan bir mahalle yoluna bağladınız ve her şeyi ölece kaderine bıraktınız bumu belediyecilik.
Düzce de belediye melediye yok, var diyen varsa da aha da o köprüdeki kaldırımın genişliği kadar var, itiraz eden varsa sözlerime de bu köprü kaç yıldır var ve insanlar kaç yıldır o daracık kaldırımcıktan yürümeye çalışıyor bir araştırsın...
Şunu çok merak ediyorum, Sn belediye yetkilileri siz nerede yaşıyorsunuz hiç mi bu yoldan geçmiyorsunuz çok iyi biliyorsunuz ki burayı siz bu hala getirdiniz
Yoksa buradan geçerken utancınız dan gözlerinizi mi kapıyorsunuz lütfen açın gözlerinizi şu hali görün ve bir an önce düzeltin
Sn. belediye başkanı İsmail Bayramı bu rezilliği görmesi için sancaklara davet ediyorum. Yol da yürümenin imkansız olduğu şu durumu görmesi gerekiyor.Araç trafiği yoğun olan ve aynı zaman da ağır tonajlı arabaların geçtiği bir yolu bu trafiğe uygun olmayan bir mahalle yoluna bağladınız ayriyeten belirtmem gerekiyor ki hiçbir önlem anmadan.
İyi bir belediyecilik bu olmamalı hiç bir belediyenin insanları bu kadar mağdur etmeye hakkı yok
Bütün gün odalarınızda ağırladığınız misafirler , bürokratlar meclis üyeleri ve onlarla içtiğiniz çaylar kahveler . Mutlumusunuz ? Başk yardımcıları ve ilgili müdürler sizden bahsediyorum . hazır bekleyen şöförler ve deposu yakıt dolu araçlarınızla nerelere gidersiniz ? Başkanımızı sevindirecek onure edecek ne yaptınız bugün . Sıcak odalarınızdan çıkın artık ...!!2014 e kadar gelip kimse oturamaz sizden habersiz . Ama böyle giderseniz birilerinin oturacağı kesin .
Öncü Haber'de
yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Öncü Haber sorumlu tutulamaz.