Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "koronavirüs önlemleri" genelgesine göre Düzce'de belediyeler hiçbir gerekçeyle abonelere yönelik su kesintisi uygulamayacak.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin bu genelgeden günler önce yaptığı açıklamada, “Kimsenin suyunu kesmedik, kesmeyi de düşünmüyoruz” demişti.

Sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamaya atıfta bulunan Başkan Şahin, bir arkadaşının kendisini arayarak diğer belediyelere örnek olduğunu söylediğini belirtti. Başkan Şahin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Geçen hafta bir paylaşım yapmış ve demiştim ki; Kaynaşlı Belediyesi olarak bu zamana kadar BORCUNDAN dolayı hiç kimsenin SUYUNU KESMEDİK, kesmeyi de düşünmüyoruz. Bir arkadaşım mesaj atarak benim bu konuda diğer belediyelere örnek olduğumu söylüyor. ÖRNEK olduysak ne mutlu bize... SU hayattır, olmazsa olmazdır.. KAYNAŞLI BELEDİYESİ olarak bir yıl içerisinde, KABRİSTANLİKLRA, OKUL bahçelerine, CAMİ avlularina, PARKLARA ve ilcenin farklı noktalarına 20 adet ÇEŞME yaptırdık.. Bundan sonra da bütün ÇOCUK Parklarna, Aile parklarina, CAMİİ avlularina, OKULLARA, KREŞLERE ve farklı noktalara 80 adet daha ÇEŞME yaptirarak bu sayıyı 100'e tamamlayacağız... SU'suz hayat olmaz.. Temizlik İMAN' dandır. RABBİM, susuz bırakmasın..."