Kaynaşlı merkezde yaz aylarının sonuna yaklaşılırken, çevre düzenleme, yol yapım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına ağırlık verildi. Başkanlık görevinde 4.5 ayı geride bırakan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in bizzat yapım sürecini takip ettiği saha çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı. Yol ve peyzajın yanı sıra halkın keyifli vakit geçirmesi için sosyal alanlar da hizmete sokuldu.



“Kaynaşlı halkına en iyi hizmet vermek istiyoruz”

Konuya ilişkin Öncü Haber’e açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Kaynaşlı halkına en iyi hizmet vermek için yoğun şekilde çalıştıklarını vurguladı.

“Sosyal alanların oluşturulmasına çok önem veriyoruz”

Yaz dönemi boyunca belediyenin tüm ilgili birimlerinin sahada olduğunu belirten Şahin, tamamlanan çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:

“Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen Merkez Yeni Cami yanında bulunan aile çay bahçesinde peyzaj çalışmaları tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuldu. Sosyal alanların oluşturulmasına çok önem veriyoruz. Ramazan Bayramı öncesi eski belediye meydanındaki aile çay bahçesinde peyzaj ve düzenleme çalışmaları yaparak halkımızın kullanımına sunmuştuk. Aynı şekilde merkez yeni cami yanındaki çay bahçesinde peyzaj ve düzenleme çalışmaları yaparak kurban bayramı öncesi yapımı tamamlanıp halkımızın hizmetine sunduk.” diyerek ilçemize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.”

“Maddi olarak imkanlarımız kısıtlı olsa da hizmete sunduk”

Göreve geldiğinde belediyenin ağır bir borç yükü altında olduğunu anımsatan Şahin, “Maddi olarak imkanlarımız kısıtlı fakat halkımızın büyük bir ihtiyacı olan aile çay bahçesini yaparak hizmetlerine sunduk. İlçemizi bu ve buna benzer projelerle güzelleştirmeye devem edeceğiz.” dedi.

Kilit parke taşı çalışmaları

“Halkımızın sorunlarına hızlı ve etkili çözümler sağlamak amacıyla hizmetimizin başındayız.” diyen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, kilit parke taşı döşeme çalışmaları hakkında da bilgiler verdi:

 “Sarıyer Mahallesi 17. Sokak, Ümit Dündar Sokak ve Bahçeli Sokak’ta toplam 520 metre, Karaçalı Mahallesi 31. Sokak, 34. Sokak, 35. Sokak, 36. Sokak ve Ihlamur Sokak’ta 1000 metre kilit parke taşı yol yapım çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Yine aynı şekilde önümüzdeki günlerde ihtiyaç üzerine Sarıyer Mahallesi 18. Sokak, 19. Sokak, Zafer ve Aslan Sokak’ta 660 metre yol kilit parke taşı çalışması yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Her şey daha güzel bir Kaynaşlı için…”



HABER: C.ÜSTÜNER