31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda halkın çoğunluğunun takdiriyle Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmaya hak kazanan Birol Şahin, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Erol Bayraktar’dan devraldı. Düzce Kaynaşlı Belediyesi Başkanlığı makamında yapılan devir teslim törenine kalabalık bir partili grubunun yanı sıra MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık da katıldı.



Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’e belediyenin mührünü teslim eden Bayraktar, kendisine görevinde başarılar diledi. Ardından iki taraf birbirlerine çiçek takdim etti. Birol Şahin, Erol Bayraktar’a 5 yıl boyunca Kaynaşlı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Devir teslim töreninde konuşan Kaynaşlı Eski Belediye Başkanı Erol Bayraktar “Bu yarışın kaybedeni olmamıştır. Hep birlikte Düzcemiz ve tüm belediyelerimiz kazanmıştır diyorum” dedi.

“Aynı ittifakın içinde iki kardeş partinin birbiriyle hizmet yarışmasıydı”

Bayraktar’ın ardından sözü alan Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ilk olarak Eski Başkan Erol Bayraktara yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra konuşmasına şöyle devam etti:“Düzce’nin her noktasında olduğu gibi Kaynaşlı’da da cumhur ittifakı zaferle seçimden çıktı. Bu bir iyiyle kötünün yarışması değildi. Aynı ittifakın içinde iki kardeş partinin birbiriyle hizmet yarışmasıydı. Burada bir adım öne çıkan adayımız Birol abimiz seçimi bir adım önde bıraktı. Bu arada Erol arkadaşımıza da çok değerli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz Kaynaşlı kazansın istiyoruz. Kaynaşlı kazandı diye bakıyoruz. Erol başkanımız da her zaman bizim başkanımızdır. Her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Bu hizmet yarışına Kaynaşlı artık Birol abiyle devam edecek diyoruz.”



Kaynaşlı Belediye Başkanı  Birol Şahin ‘Kaynaşlı’ya olan sevdamız için yola çıktık’ diyerek göreve başladığı ilk günde şu sözleri kaydetti:

“Bugün önemli bir gün. Belediye başkanlığı makamına gelmiş olduk. Vatandaşımızın verdiği yüksek oran oyla seçimi kazanmış olduk. Erol kardeşimiz Kaynaşlı’ya 5 yıl boyunca hizmet etmiştir. Erol Başkanın döneminde istişareler yaptık, biz gittik o geldi, aramızda herhangi bir dargınlık olmadı. Kaynaşlıya olan sevdamız için yola çıktık. Erol kardeşimize teşekkür ediyorum yaptığı hizmetler için.”
 


“Beklediğimiz bir tabloydu”


Düzce MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu “Çok sevinçliyim. Beklediğimiz bir tabloydu. Kaynaşlı Halkı böyle bir tabloyu bize gösterdiği için sonsuz şükranlarımı, saygılarımla sunuyorum. Ben daha önceki konuşmalarda söylüyordum zaten. Başkan adayı demiyordum Birol Başkan diyordum. Ben yanılmadım. Birol başkan bugün göreve başladı” şeklinde konuştu.  



Konuşmalar sonrasında belediye binası önünde halkla buluşan yeni yönetim yapılan dualar ardından mazbatayı teslim aldı.




 

Haber: H. DURNA