31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kaynaşlı Belediye Başkanı seçilen Birol Şahin, yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yaptığı başarılı çalışmaların yanında, sürekli ilçe halkı ile iç içe olan Başkan Şahin, vatandaşların sorunlarının çözülmesi noktasında da devreye giriyor.

Başkan Şahin, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Kaynaşlı İlçesine bağlı Yeşiltepe Köyünde ikamet eden Adem Şen isimli engelli vatandaşa verdiği akülü sandalye sözünü yerine getirdi. Bugün Belediye yetkilileri ile birlikte Yeşiltepe Köyüne giden Başkan Şahin, beraberinde getirdiği akülü sandalyeyi Şen’e teslim etti.

Akülü sandalyesini alan Adem Şen, duyarlılığından ötürü Başkan Şahin’e teşekkür ederek, “Başkanım seçim sürecinde bana akülü sandalye sözü vermişti. Ben bu sözü Başkanımızın unuttuğunu zannediyordum. Bugün akülü sandalyeyi bana teslim edince çok duygulandım. Benim için büyük bir sürpriz oldu. Kendisinden Allah Razı olsun” diye konuştu.

Başkan Şahin ise, yaptığı açıklamada, “İlçemiz Yeşiltepe köyünde ikamet eden Adem Şen kardeşimize verdiğimiz sözü tuttuk, akülü arabasını teslim ettik. Engelleri sevgi ile aşıyoruz” diye konuştu.

Haber: Savaş ARI