Kaynaşlı’nın yeni Belediye Başkanı Birol Şahin’den usulsüzlük iması! Henüz 1 hafta önce oturduğu başkanlık koltuğunda hızla belediye defterlerini mercek altına alan Şahin ve ekibi müfettiş talep edecek noktalar tespit ettiklerini açıkladı.
 
Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 8 Nisan 2019 tarihinde göreve geldiğini anımsatarak, Kaynaşlı Belediyesi’ni bir önceki Belediye Başkanı Erol Bayraktar'dan 44 milyon (Eski Para Birimi ile 44 Trilyon) borç ile devraldığını bildirdi.
 
“İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep edeceğiz”


Yaptıkları inceleme ve araştırmalarda dikkat çeken birçok konuyu tespit ettiklerini vurgulayan Şahin, şunları kaydetti: “Kaynaşlı Belediyesi’ne ait geçmiş dönem ile ilgili gelir gider fatura ve belgeler üzerinde detaylı bir şekilde incelemelerimiz devam ediyor. İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep edeceğiz. Bu ay sonu yapacağımız halk meclisi toplantısında detaylı ve geniş bir anlatım ile halkımızı bilgilendirmiş olacağız. Kaynaşlı Belediyesi halkımızın bize emanetidir, emanete sahip çıkacağız.”

Haber: C. ÜSTÜNER