MHP Düzce heyetinin Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a yaptığı ziyarette  AK Partili eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in de bulunması, kamuoyunda Mehmet Keleş’in tekrar siyasete döneceği söylentilerini başlattı. Yapılan ziyaret ile ilgili Öncü Haber mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, önümüzde ki dönemde Mehmet Keleş’in siyaset arenasına döneceğini ifade etti.
 




“Ziyarette Mehmet Keleş’in de olması kamuoyunda sıkça gündeme geldi”
Ankara’ya yapılan ziyareti değerlendiren Şahin şunları söyledi: “Belediye başkanı olduktan sonra Ankara’ya çok gidip geliyoruz. Yapacağımız işler sebebiyle Ankara’nın yollarını aşındırıyoruz. Ankara’da ki MHP Genel Merkezi’nde de bazı temaslarda bulunuyoruz. Sağ olsunlar bize destek oluyorlar.  Ben aynı zamanda da “Belediye Başkanları Birliği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi”yim. Tabii bu kurulun eski başkanı da Eski Düzce Belediye Başkanı  Mehmet Keleş’ti. Geçtiğimiz günlerde bu birlik ile beraber MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz’ı ziyaret ettik. Tabii bu ziyarette Mehmet Keleş’inde olması kamuoyunda sıkça gündeme geldi. Mehmet Keleş’in MHP Düzce Belediye Başkan Adayı olacağı gibi şeyler söylendi. Tabii Mehmet Keleş uzun süredir siyaset yaptığımız bir arkadaşımız. Düzce’de iki dönem başkanlık yapmış ve Düzce’ye büyük katkıları olmuştur. Tabii siyasette hemen öyle bir ara vermek olmuyor. Zaten Mehmet Keleş’te yaş olarak daha genç bir isim. Uzun yıllar hizmet edebilecek bir yapıya sahip kişilik. Seçimlerde herhangi bir adaylığı söz konusu olabilir ama hangi partiden aday olacağı belli değil.”
 



“Mehmet Keleş önümüzde ki dönemlerde siyaset sahnesine dönecektir”
Mehmet Keleş’in önümüzde ki dönemde siyaset arenasına döneceğini belirten Birol Şahin şöyle konuştu: “Benim gözlemlediğin ve benim görüşüm Mehmet Keleş önümüzde ki dönemlerde siyaset sahnesine dönecektir. Siyasette ve belediye başkanlığında heyecanı olmayan dinamik olmayan ve atılgan olmayan kişilerden belediye başkanı olmaz. Mehmet Keleş’te bunların hepsi var. Gerçekten dinamik ve genç bir arkadaş. Tabii herkesin hatalar olabilir. Bizimde hatalarımız eksiklerimiz oldu. Ama geçtiğimiz dönemlere bakarsak güzel hizmetleri olmuştur.”
 
 



“Düzce’de siyaset daha renkli olacaktır”
AK Parti ve MHP arasında hali hazırda bir ittifak olduğunu belirten Şahin şunları söyledi: “AK Parti ve MHP arasında hali hazırda bir ittifak var. Bizde MHP Belediye Başkanı seçildik. MHP’nin içerisinde olmaktan mutluyuz. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz.  Düzce’de 5 MHP Belediye başkanı olarak gayet güzel bir uyum içerisindeyiz. Tabii diğer parti başkanları ile de bir sıkıntı yaşamıyoruz. Ama inşallah gelecekte Düzce’de siyaset daha renklenecektir. Mehmet Keleş önümüzde ki dönemde siyasete gelecek gibi ben kendisinde öyle bir hava gördüm. Bence de gelmelidir. Halktan da öyle bir beklenti var. Mehmet Keleş’i siyaset sahnesinde görmek istiyor gibi.”
 
 
 
HABER: S.KARADAĞ
KAMERA: M.AKTÜRK