31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda MHP'den girdiği seçimleri kazanarak Kaynaşlı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmaya hak kazanan Birol Şahin'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Türseven Ailesi'nin büyüğü olan ve kurduğu tur şirketi ile yıllardır Düzceliler'i kutsal topraklara götüren Hacı Hidayet Türkseven de yeni Başkan Şahin'i makamında ziyaret etti. Hayırseverliği ile tanınan ve Düzce'ye eğitim başta olmak üzere bir çok alanda yatırım kazandırılmasına katkı sağlayan Türseven'i kapıda karşılayan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, kendisini makamına oturtarak günün anısına fotoğraf çektirdi.



Kaynaşlı'da üstlendiği bu önemli görev dolayısıyla Şahin'e başarılar dileyen Hacı Hidayet Türkseven, ilçede başarılı çalışmalar gerçekleştirmesini temenni etti.

Türkseven'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Birol Şahin de Hacı Hidayet Türkseven'in gerek şehre kazandırdıkları gerekse sevilen ve sayılan kişiliği ile Düzce için bir şans olduğunu vurguladı. Kaynaşlı'yı halkın istekleri doğrultusunda en iyi yerlere getirmek için çalışacaklarına dikkat çeken Şahin, tüm çalışmaları birlik ve beraberlik içerisinde yapacaklarını belirtti.

Haber: C. ÜSTÜNER