Kongre sürecine devam eden CHP’de geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Kaynaşlı İlçe Kongresi sonucunda güven tazeleyen Muammer Yıldırım, Öncü Haber’e özel değerlendirmelerde bulundu.




Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kaynaşlı Belediye Başkanı Biroy Şahin ve tüm siyasi parti ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşen kongrede tekrar göreve gelmenin mutluluğunu yaşayan CHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Muammer Yıldırım, sözlerine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladı.

Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Yıldırım, şöyle konuştu: “Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum. Yağmur, kar, çamur demeden çalışan gazeteci, emekçi arkadaşlarımızdan ahirete göç edenlere de mekanları cennet olur inşallah.”

“Kaynaşlı Türkiye’nin siyasi kalbi”
Kaynaşlı’nın siyasette önemli bir yeri olduğuna işaret eden Yıldırım, şunları kaydetti:
“Türkiye’nin siyasi kalbi Kaynaşlı’da atıyor. Yıllar önce Kaynaşlı’da ne oldu ise bundan sonra da böyle olacak. Kaynaşlı siyasi geleceği belirleyen bir ilçedir. İktidara yürüyen bir parti olarak Kaynaşlı’da halkımıza gereken değeri göstereceğiz. Kongremizin şölen havasında geçmesi ülkemize ve Kaynaşlı’ya hayırlı olmasını diliyorum.”




“Siyaseti bir hizmet aracı olarak görüyoruz”

“Halkımız için her zaman çalışacağız.” diyen CHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Muammer Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:
“Mevcut belediye başkanımızın bizim için olumlu olan çalışmalarını sonuna kadar destekliyoruz. Daha güzel, daha iyi hizmetlerin halkımızın için yapılmasını mevcut köy yollarının onarılması için beraber çalışacağız. Siyaseti bir hizmet aracı olarak görüyoruz. Biz halkımıza nasıl bir hizmet veririz bunu için çalışıyoruz. Böyle yaparsak halkımız ve partimiz kazacaktır. Biz her zaman halkamızın yangınında olacağız.”  





“Kaynaşlı’da eğitimde çok geriyiz “

İlçedeki eğitimi de değerlendiren Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:
“Kaynaşlı ilçemizde eğitimden yana oldukça geriyiz. Eğitimde başarılı olmanın gerekliliği neyse her zaman üzerimizi yapmaya hazırız. Yapılacak olan Eğitim konusundaki çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağım” dedi.

“İşsizliğin önüne geçmeye çalışacağız”
İşsizlik sorununun Kaynaşlı’da da hissedildiğine dikkat çeken Yıldırım, şöyle konuştu:
“Kaynaşlı ilçemizde işsiz gençlerimiz sayısı çok yüksek. Bunun giderilmesi için bizlerin üzerine ne düşerse yapacağız. Her konuda faydalı tüm çalışmalarımız halkımız için. Yapacağımız girişimlerle işsizliğin önüne geçmeye çalışacağız.”





“Belediye başkanımızın olumlu çalışmalarında yanındayız”

Kaynaşlı’da depremin izlerine hala rastlanması konusuna da değinen CHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Muammer Yıldırım, sözlerini şöyle noktaladı:
“17 Ağustos ve 12 Kasım depremleri ile oluşan yıkıntıların ardından yapılan çarpık yapılanmalar halen daha çevremizde mevcuttur. İnsanların psikoloji açısından bundan önemlidir. Buraların yıkılarak temizliğinde ve bu çalışmalarda belediye başkanımızın olumlu çalışmalarında yanındayız.”