Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda sağlık alanında yürütülen çalışmalar sonucunda; Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2019 yılı Ağustos ayında yapılan değerlendirmede HIMSS 6 seviyesine yükselerek belge almaya hak kazanmıştı.
 


Merkez, elde ettiği başarıya bir yenisini daha ekleyerek HIMSS O- EMRAM kriterlerine göre Avrupa’da ve Türkiye de en üst seviye olan 7. seviye belgesini almaya hak kazanan ilk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu.
 



Tıbbi Hizmetlerde Kâğıt Kullanımı Son Bulacak
 O–EMRAM Seviye 7; hasta ve çalışan güvenliğinin en üst seviyeye çıkartılması, hizmet kalitesinin yükseltilerek verimliliğin ve hızın arttırılması gibi birçok parametrenin üst seviyelere çekildiği, bilgi teknolojilerinin sistemli bir şekilde kullanılması ile tıbbi süreçlerde kâğıt kullanımının kaldırılması anlamı taşıyan bir süreçtir.
 
Bu bağlamda, Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi şehrin sağlık geleceğine ilişkin çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor.
 
Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın koordinesinde yürütülen projenin uygulanmasında, İl Sağlık Müdürlüğü ve Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yetkilileri ile tüm hastane personelini özverili ve gayretli çalışmalarına devam ediyor .