Gerçekleştirilen kampanyaya; Belediye Başkanı Dursun Ay, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, Düzce Zabıta Müdürü Mehmet Ali Karaman, 112 Acil Servis Başhekimi Elif Yılmaz, Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, İYİ Parti ve CHP ortak Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, CHP İl Başkanı İlhan Duru, CHP İl yönetimi, İYİ Parti İl Yönetimi ve Milli Muay Thai Sporcuları katılım gösterdi.



Gerçekleştirilen farkındalık yürüyüşü öncesinde toplanan kalabalığa seslenen Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu, hava şartlarına rağmen kampanyaya katılanlara teşekkür ederek, kan bağışı ve kök hücre bağışının öneminden bahsetti.



Devamında İstanbul Caddesi üzerinden Askerlik Şubesi’ne doğru, ellerinde dövizlerle yürümeye başlayan topluluğa, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yürüyüşü, Kızılay Kan Aracı’nın yanında sonlandıran topluluk, sıraya girerek burada kan bağışında bulundu ve ardından günün anısına fotoğraf çektirdiler.



“Hayat kurtarmaya gelen bu yüce gönüllü insanlara teşekkür ediyorum”

Düzenlenen etkinliğin önemine dikkat çeken Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu:

“Öykü Arin için bu etkinliği düzenledik ama bu bağışlar sadece Öykü Arin için değil tüm hastalarla ilgili. Bu konuda bir duyarlılık oluşturmak istedik. Ailesi bize ulaştı. Biz de bu konuyla ilgili duyarlılık oluşturarak, kan bağışında bulunabiliriz diye düşündük. Çok ciddi yayıldı. Aslında bu konuyla ilgili duyarlılık oluşturduk. Afişte bir hata yaptık. Kan bağışı ve buluşma saati ile ilgili bir aksaklık oldu. Ama sabahtan beri kan bağışı için gelindiğini öğrendik. Bu bizi memnun etti. Bir duyarlılık oluştuysa bu bizim için çok önemli. Hayat kurtarmaya gelen bu yüce gönüllü insanlara teşekkür ediyorum.”


Haber: S.AYAN-İ.İ.AYDOĞDU







Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ