Geçtiğimiz günlerde bir belediye görevlisinin bonzai içip kendinden geçen genci yerde yatar halde bulmasının ardından geçtiğimiz akşamda parkın ziyaretçileri alkol tüketenlerden oluştu.


Belediyenin kamuoyu baskısına dayanamayıp parkı halka açma amacıyla park çevresinde bulunan güvenlik duvarını sökmesinden sonra park alanı gece saatlerinde ayyaşların ve uyuşturucu müptelalarının uğrak yeri olmaya devam ediyor.


Park çevresinde bulunan vatandaşlar“Oldum olası bu parkın kaderi değişmedi. Bir zamanlar ayyaşların keşlerin mekanı olan bu park Cahit Bey aldıktan sonra düzene girmiş bu ayyaş ve berduşlardan temizlenmişti. Şimdi park vatandaşa açılsın dediler. Açıldı açılmasına da geceleri gezen, tozan, sızanın hali meydanda.Toplumu ilgilendiren kararlarda daha öngörülü davranmak lazım. Parkın girişinin çıkışının belli olmadığı düzenin olmadığı öngörüsünü bilmeyenler kararlarını yeniden gözden geçirsinler” dediler.



Belediye Başkanı Dursun Ay’ın bu gelişmelerden sonra parkın çevresindeki güvenlik duvarı ile ilgili yenibir değerlendirme yapıp yapmayacağı konusunu gündemine alıp kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. 
Öte yandan, parkın çevresindeki avluların kaldırılmasında Bakan Özlü ’nün tavsiyesinin olduğu iddia edildi.

Haber: S. ÜNSAL