Düzce şehir merkezi ve Konuralp Bölgesi'ndeki parklarda uzun süredir temizlik yapılmadığı yönünde gelen şikayetler giderek artıyor.

Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)'na parkları teslim alan kirliliği gözler önüne seren fotoğraf ve videolar gönderen Düzceliler, parkların bakım ve temizliğinden sorumlu merci olan Düzce Belediyesi'nin harekete geçmesini istedi.

Kalıcı Konutlar ve Konuralp bölgelerindeki parklara acil olarak el atılması çağrısı yapan tepkili vatandaşlar, pislik yuvası haline gelen parkların bu haliyle mikrop saçtığına dikkat çekti.

Kirliliğin pençesindeki sosyal alanların yakınında oturanlar tarafından kaydedilen görüntülerde, parklardaki oyun gruplarının ve bankların her tarafının kuş dışkısı ile kaplı olduğu görüldü.

Kuruyan ağaç yapraklarının, sorumsuz kişilerce etrafa atılan çöp ve çekirdek kabuklarının yakışmayan bir manzara yol açtığı parklarda özellikle çocukların sağlığının tehdit altında olması nedeniyle hızla belediye ekiplerince temizlik seferberliği başlatılması bekleniyor.
HABER:C.ÜSTÜNER